Maatwerk

Voor wie zoekt naar iets apart. Op maat voor je bedrijf, een origineel doopsuiker of inspirerende samenwerking.

Als geschenk

Al onze chocolade kan gepersonaliseerd worden. Voor bedrijven zetten we er graag een logo op, ideaal relatiegeschenk. Of liever voor pasgehuwde tortelduifjes wat schone woorden? En als er een nieuw mensje geboren wordt, dan pronkt de naam op de wikkel. We stemmen onze repen met plezier af op jouw gelegenheid.

Als reseller

Er zijn weinig dingen in de wereld die niet beter worden met wat chocolade erbij. Heb je een koffiebar? Ben je bakker of buurtwinkel, onze chocolade voelt zich vast thuis in je rekken en wordt graag gesmaakt bij de cappuccino. Interesse in onze repen? We brengen onze chocolade graag tot bij jou.

Als partner

Vanuit meer dan tien jaar ervaring bij Rikolto is er veel kennis opgebouwd rond duurzaamheidskwesties in voeding en landbouw. De cacaoprojecten wereldwijd leerden ons veel over de heerlijk zoete cacaovrucht, maar ook over de oneerlijke prijzen en ecologische wantoestanden. Wij geloven in de vruchtbare overlap tussen de manier waarop wij chocolade maken, en projecten die een positieve impact willen maken op mens en milieu. Heb je een idee of droom? Wij denken graag mee na.